Verzorging

De verzorging van uw Lhasa Apso het maakt niet uit of deze langharig of geknipt is iedere hond heeft verzorging nodig.Een paar algemene regels voor een goede verzorging zijn:
1-Begin van pup af aan
2-Borstel en kam zo voorzichtig mogelijk
3-Gebruik een goede,niet te harde pennenborstel
4-Een kam met lange en korte tanden werkt het best
5-Er zijn speciale shampoo,s voor langharige honden
6-Soms is het gebruik van een conditioner nodig
7-Een schone hond is makkelijker te borstelen
8-Zorg voor een ondergrond waar hij stevig op kan staan
9-Goed de nagels in de gaten houden soms worden ze te lang.U kunt ze laten knippen in een trimsalon of bij uw dierenarts.Ga het niet zelf proberen als u dit nog nooit gedaan hebt.
10-De haren tussen de voetzooltjes groeien ook,deze moeten geknipt worden als ze te lang zijn.Hoe langer deze haren worden hoe meer vuil hier in gaat zitten.
11-De haren in de oren verwijderen,die kunt u met uw vingers of met een pincet uittrekken.Zijn er problemen met de oren altijd naar de dierenarts gaan.Hij kan ook voor u de haren verwijderen als u dit zelf niet durft.
12-Problemen met vlooien,ga voor een goed product naar uw dierenarts.Deze geeft u het juiste product met een goede uitleg.

Nu ga ik u stap voor stap uitleg geven over wassen,drogen/borstelen,en elastiekjes in het haar doen met hulp van foto,s.
Klik maar op de pagina welke u wilt zien,er is 1 pagina voor wassen en 1 voor borstelen en drogen ,en de laatste is voor de elastiekjes .Op elke pagina staan foto,s en bij elke foto geef ik een korte uitleg.

Ons model voor deze verzorgingspagina is Dar Al Amra Hot Gossip,roepnaam Kyra(zie foto)